Λίγα λόγια για την Success Is Simple

Success is Simple

Η εταιρεία Success Is Simple smPC, είναι μια καινοτόμα επιχείρηση στο χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σταδιοδρομίας (vocational guidance and business development) και όραμα των εταίρων της είναι να επιβεβαιώσουν την ονομασία της.

Η επιλογή σταδιοδρομίας είναι μια σύνθετη διαδικασία που ξεκινάει άλλωστε από την ίδια τη σύνθετη λέξη: στάδιο-δρομία (τα στάδια από τα οποία θα περάσει κάποιος στο δρόμο που θα κάνει στη ζωή του τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό, οικογενειακό και κοινωνικό).
Στη σωστή επιλογή της σταδιοδρομίας καθενός ατομικά, ώστε να ανακαλύψει, κατανοήσει και αναπτύξει όλες τις δυναμικές του, να προσδιορίσει το όραμά του σε υγιείς και πραγματικές βάσεις και αφού σχεδιάσει τη στρατηγική που του ταιριάζει και μπορεί να υποστηρίξει, να το υλοποιήσει.

Ακολουθώντας τα βήματα που οι σύμβουλοι μαζί με τον ενδιαφερόμενο πελάτη θα αποφασίσουν, και το πιο τρελό όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Επίσης στη σωστή επιλογή της πορείας μιας επιχείρησης. Ο επιχειρηματίας νέος ή παλιός χρειάζεται σήμερα περισσότερο από ποτέ έναν σύμβουλο ή coach ή μέντορα, για να τον καθοδηγήσει ή υποστηρίξει στην ανάπτυξη της επιχείρησης του, μέσα σε ένα συνεχώς τροποποιούμενων αναγκών περιβάλλον, ώστε να γίνει ευέλικτος και να προλαβαίνει τις εξελίξεις.

Γιατί να επιλέξετε την Success Is Simple

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις και συμβουλές
career and business coaching

Career and Business Coaching

Οι συνεργάτες μας είναι άρτια εκπαιδευμένη και προσφέρουν Career και Business Coaching με εμπειρία ετών. Σίγουρα και επιβεβαιωμένα αποτελέσματα.
Portfolio

Δημιουργία Portfolio

Δημιουργία και υποστήριξη επαγγελματικού Portfolio (βιογραφικό, συνοδευτική επιστολή, προετοιμασία συνέντευξης).
Οικονομικές Μελέτες

Οικονομικές Μελέτες

Οικονομοτεχνική μελέτη εκπόνησης νέου μοντέλου επιχειρηματικού πλάνου.