Σύμβουλοι καριέρας

Success Is Simple

Προσφέρουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα

Το να κάνει κανείς αλλαγές στην καριέρα του δεν είναι εύκολο. Πολλές φορές το να επιλέξεις αυτό που είναι ποιό σωστό για σένα παίρνει πολύ χρόνο, είναι κουραστικό και δύσκολο ιδιαίτερα στις νεότερες ηλικίες και έτσι συνήθως αφήνουμε την καριέρα μας στα χέρια της τύχης, δεν κυνηγάμε τα όνειρα μας και συνεχίζουμε την εργασία μας σε κάτι που δεν μας “γεμίζει”. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την πτώση του ηθικού μας και την αίσθηση της αποτυχίας.

Οι έμπειροι Σύμβουλοι Καριέρας της Success is Simple μπορούν να σε προετοιμάσουν για να ζητήσεις την αύξηση που ήθελες ή ακόμα και για να αποκτήσεις την δουλειά που πάντα ονειρευόσουνα. Μετά από πολλά και δύσκολα χρόνια στην Οικονομία της Ελλάδας, η εταιρίες ψάχνουν για άτομα που έχουν τις ικανότητες για τις θέσεις που ζητάνε και η Success is Simple με την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο της Συμβουλευτικής μπορεί να σε βοηθήσει να είσαι εσύ ένας από αυτούς που θα πάρουν την θέση που θα τους εξασφαλίσει την οικονομική άνεση που χρειάζονται.

Η Success Is Simple είναι στο πλάι σας σε κάθε βήμα της αναζήτησης σας για εργασίας. Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας στην Συμβουλευτική Καριέρας ο ενδιαφερόμενος ανακαλύπτει καινούργιες πτυχές του εαυτού του αλλά και δυνατότητες του που θα μπορέσουν να εκτοξεύσουν την καριέρα του.

Δημιουργία Βιογραφικού Σημειώματος και Συνοδευτικής Επιστολής

Το Βιογραφικό Σημείωμα είναι έγγραφο που καταγράφει την εμπειρία και τις γνώσεις μας και χρησιμοποιείτε για να δηλώσουμε το ενδιαφέρον μας για μια θέση εργασίας.
Είναι ίσως το ποιό σημαντικό κομμάτι για μια αίτηση εργασίας.
Δυστυχώς η διαδικασία δημιουργίας βιογραφικού αν και απίστευτα σημαντική για τον καθένα μας είναι πολλές φορές δύσκολη και χρονοβόρα και δυστυχώς γίνετε βιαστικά και λάθος και σαν αποτέλεσμα έχει την αποτυχία στην εύρεση εργασίας και ακόμα χειρότερα της θέσης που πάντα ονειρευόσασταν.

Το βιογραφικό σημείωμα έχει υποκατηγορίες όπως

  • Χρονολογικό
  • Λειτουργικό
  • Ο Συνδυασμός αυτών
  • Ή Στοχευμένα

Η Success Is Simple με τα χρόνια εμπειρίας της στον χώρο της εύρεσης εργασίας κατανοεί την θέση σας και δημιουργεί το απαραίτητο για εσάς Βιογραφικό Σημείωμα για να αποκτήσετε την θέση εργασίας που στοχεύετε.

Η συνοδευτική επιστολή είναι η πρώτη επαφή με τον εργοδότη και πρέπει πάντα να είναι στοχευμένη και να εξηγεί για ποιόν λόγο πρέπει να διαλέξει εσάς αντί των υπολοίπων. Η Success Is Simple μπορεί να δημιουργήσει για εσάς συστατικές επιστολές που θα σας καθιστούν #1 ενάντια του ανταγωνισμού σας.

Πακέτα Προσφορών

Πακέτα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Career Coaching Starter Pack

Μια Προσωπική Συνεδρία ( 120 λεπτών )

Career Coaching Intermediate Pack

5 προσωπικές συνεδρίες ( 60 λεπτών )

Career Coaching Advance Pack

8 Προσωπικές Συνεδρίες 60 λεπτών

Bonus !

1 Συνεδρία Ανάπτυξη Στρατηγικής Καριέρας 120 λεπτών

Επικοινωνήστε μαζί μας